Грижа за дрехите

Показвайте уважение към дрехите си, за да може да им се радвате по-дълго.

Естествените материи са по-чувствителни от изкуствените, деликатните модели изискват повече внимание.

_____

Вълната, например, няма нужда да се пере често. Достатъчно е да се съхранява на проветриво място или оставете навън през нощта, за да се освежи. Перете в пералня задължително на Програма за вълна с Шампоан за вълна. Поставяйте да се суши в желаната форма. Не накисвайте и не изстисквайте, вълната не харесва това.

Ние избираме шампоан за вълна Perwoll Wool & Delicates в розовата опаковка.

_____

Коприна и вискоза е желателно да се перат в пералня на Програма за чувствителни дрехи с Шампоан за чувствителни дрехи. Не накисвайте и не изстисквайте. Сушете на закачалка в желаната форма.

Ние избираме шампоан за коприна и вискоза Perwoll Wool & Delicates в розовата опаковка.

_____

Лен може да се пере на по-високи градуси, но в днешно време повечето материи са комбинирани, така че гледайте внимателно състава на дрехата. Най-добре перете вашия лен в пералня на Програма за чувствителни дрехи с Шампоан за чувствителни дрехи. Не пълнете прекалено пералнята, ленът попива вода и може да увеличи обема си двойно. Изваждайте дрехите възможно най-скоро и сушете в желаната форма.

Ние избираме шампоан за чувствителни дрехи Perwoll Wool & Delicates в розовата опаковка.

_____

Деним. За да бъде постигнат този състарен, накъсан вид на дънките, те са били обработвани. Това ги прави по-чувствителни към прането. Перете в пералня на Деликатна програма със студена вода и по-ниска центрофуга, за да запазите цвета и формата на вашите дънки.

При пране на дънки, Ира Максима препоръчва шампоан за дрехи Perwoll Color.

_____

Цветни памучни дрехи - в пералня на кратка програма до 30оС с шампоан за цветни дрехи Perwoll Color.

_____

Черни памучни дрехи - в пералня на кратка програма до 30оС с шампоан за черни дрехи Perwoll Black. Така ще запазите черното наистина черно.

_____

При съдържание на еластан, намалете центрофугата на 600 оборота.